VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

TARGONCA SZERVIZ

Targoncák időszakos, tervezett szervízelésével, motorok, váltók, futóművek felújításával is foglalkozunk. Hidraulika munkahengerek javítását, valamint raklapemelők javítását is vállaljuk. Egyedi árajánlatunkért keressen bennünket.

GYORS & MEGBÍZHATÓ

Az Arrabona Targonca Kft márka-független targonca szerviz, vállaljuk a legtöbb targonca típus javítását, szervizelését, felújítását. A hiba bejelentéstől számított 48 órán belül szervizautónk a helyszínre megy és megkezdi a targonca javítást, szükség esetén a szervizbe szállítást is vállalni tudjuk együttműködő partnereink bevonásával.

TARGONCA BÉRBEADÁS

Cégünk foglalkozik targonca bérbeadásával is. A megfelelően felkészített emelőgépet, megbízható fuvarozó partnerünkkel a megbeszélt helyre szállíttatjuk.

Pontos felvilágosításért hívjon bennünket!

TARGONCA ALKATRÉSZEK

Közel 200 típusú targonca új és utángyártott alkatrészeit értékesítjük garanciával. A 15.00-ig leadott rendelés már másnap átvehető, de kérésének megfelelően azt be is építjük.

EMELŐGÉP ÜGYINTÉZÉS

Vállaljuk targoncák átvizsgálását, elvégezzük a szükséges javításokat. Felkészítjük Fő- vagy Szerkezeti vizsgára, melyet emelőgép szakértőnk bevonásával biztosítunk ügyfeleink számára.

A vizsga díja tartalmazza az általános karbantartást is!